Perheen beagleharrastuksessa tehtiin muutos, jossa Askan uudeksi isännäksi tuli Halsuan serkku Raimo Karhukorpi. Raimolla on 11 vuotias kaksoisvaliobeagle Stenvik Elmeri entuudestaan.

On ilahduttavaa, että Aska on kotiutunut hyvin uuteen paikkaan ja on jo osoittanut metsässä taipumuksia jänisajoon. Uskon, että kyseisellä muutoksella luotiin hyvät edellytykset Askan kehittymiselle hyväksi ajuriksi. Uskon, että Raimolla on sellaisia taitoja, joiden avulla beaglesta tehdään hyvä koe- ja metsästyskoira. Toivotaan, että parivaljakko nähdään nopeasti myös ajokokeissa.

Hempasta: Hempan kuntoutuminen jatkuu. Vauhtia on metsässä välillä aivan huikeasti. Ajotaito ei ole kadonnut minnekään. Alkusyksyn aikana on tullut muutamia täysiä 120 min ajoja. Ajopäivän jälkeistä jalan aristelua on entistä vähemmän.

Herosta: Hero on reilun vuoden ikäinen juniori. Jänisajoja on ollut aika mukavasti, joskin suurin osa on ollut lyhyitä. Hero on varmaan usein metsässä ihmetellyt, että onko jänis noussut puuhun vai minne se katosi. Eilen oli kaksi hakua Äänekoskella. Ensimmäinen kesti noin neljä tuntia ja toinen vajaa kaksi tuntia. Jänistä ei löytynyt, mutta nuo hakuajat kertovat kovasta sitkeydestä ja metsäverisyydestä.