Tärkeimmät ensin.

Askan "maitohampaat" ja tarkemmin kulmahampaat ovat nyt lähteneet. Tänään lähti jälkimmäinen ja ilmeisesti ulkona, joten siitä ei kuvaa, eikä kaulakorua saatu. Askalle ostin Traccerin liivin viime viikolla ja pienen modifikaation jälkeen valo vilkkuu liivin selkäpuolella. Liivi sai kylkiinsä tietenkin Keski-Suomen ja Keskipohjanmaan tyylikkäät beaglekerhojen merkit.

Viime perjantaina ja lauantaina olivat ne kahden eri metsästysseuran kokoukset. Molempien seurojen alueella on jäniskannat hyviä ja kiintiöt sen mukaiset. Metsästysseura Lentoon perustettin uudelleen noin 18 vuoden tauon jälkeen koirajaosto, jonka vetäjäksi valitsivat erään beagleharrastajan. Hyvä, että koirakulttuuri laajenee ja koiraharrastuksen monipuolisuus tulee metsästäjien tietoon laajemminkin.

Tällä viikolla sitten valmistellaan niitä Ms Lennon 50v-juhlia. Tänään rakentelin näytille pari kelloa kierrätysmateriaaleista. Kun Hempan kello jo oli entuudestaan, niin nyt oli vuorossa Askan kello ja lisäksi myös itselle Sakin Seilin kello. Seilin kelloa on muuten vielä joku jälellä. Tietoja voit katsella Rotujärjestön nettisivuilta.

Paristo vielä paikalleen koneistoon...