Jyväskylässä järjestettiin viime viikonvaihteessa kaksi peräkkäistä kaikkien rotujen koiranäyttelyä. Keski-Suomen Beaglekerho oli mukana yhtenä järjestäjänä. Kahtena päivänä näyttelyissä oli yhteensä noin 8500 koiraa ja ääntä piisasi. On hienoa,että kerhosta löytyy henkilöitä, jotka osallistuvat tuohon kerhon kannalta tärkeän tapahtuman järjestämiseen vuosittain. On erikoista, että osa merkittävissä tehtävissä kerho-organisaatiossa olevista henkilöistä ei voi "pyhittää" tuota tapahtumaa kalenterinsa ajankohdan tärkeimmäksi tapahtumaksi. No, ehkä kaikki eivät ymmärrä tai halua ymmärtää, kuinka tärkeä osa harrastusta on toimiva "koirakerho".

Hempalla ja Askalla on ollut vaihtelevia treenejä. Kai nuo kelit ja jäniksien valkoinen väri ovat tuoneet ongelmia myös tämän blogin "kaverusten" suuntaan. Seuraavat testit tapahtuvat Pohjanmaalla loppuviikon aikana.

Olipa myös tietyllä tavalla rohkaisevaa havaita,että ei se ollut helppoa huippukoirillekaan Ajovoittajassa. Tulokset kertovat omalta osaltaan sen, että kun metsään mennään koiran kanssa, voi tulos olla mitä tahansa. Ajovoittajaksi, ajovoittajakisaan ja lohkokisaan pääsy vaativat "onnea" (tuuria) ja tietenkin kunnossa olevan taitavan ajurin menestykseen.