Hempan viikko 8:

Keskiviikkona Hemppa sai ensimmäistä kertaa K-S Beagle Ry:n vuosikokouksessa  kerhon viime kauden nuorimman koetuloksen ajaneen beaglen palkinnon.

Torstaina Hemppa sai Ms Lento Ry:n "Vuoden koira 2010-palkinnon", joka kantaa nimeä ISKUN MALJA. Tulokseen huomioidaan maksimissaan kolmen näyttelyn ja saavutettujen koetulosten tuomat pisteet. Hemppa voitti parilla pisteellä suomen pystykorvan Hakojen Roopen.

Lauantaina oli sitten ajokoepäivä pohjanmaalla. Isäntää askarrutti kovasti, kun Hempan kanssa treenikerrat ovat olleet tosi vähäisiä tän vuoden puolella. Halsualla oli lunta 65cm ja kantavaa välikerrosta ei juurikaan. Hemppa kuitenkin onnistui mainiosti syntymäpäivänään. Ensimmäinen erä oli 95min ja toinen täydet 120min. Enpä osannut odottaa tuollaista tulosta! Vauhti ei kovin ihmeellinen erien aikana ollut. Arvioin, että erissä liikuttiin suunnilleen 4-5km/erä. Tulos varmistui sitten tiistaina kokeen päätöspalaverissa. Hempan pisteet olivat 88,71.  Tulos on BAJ 1:n tulos kirkkaasti.

Askan kuulumisia:

Aska oli ihmeissään, että minne ihmeeseen Hemppa ja isäntä ovat kadonneet. Etsintä ei tuottanut tulosta ja synttäritkin päätettiin pitää vasta keskiviikkona yhdessä Hempan ja Tito-koiran kanssa. Keskiviikkoa kannatti odottaa, kun posti toi Askalle ja Hempalle yllätyksenä yhteisen "fani-paketin". Lisäksi tarjolla poikkeuksellisesti oli kaikille kolmelle lihahyytelöä ja puruluita. Olihan sitä "kakkuakin" pari palaa tarjolla.

Siis aika mukava kauden lopetusviikko harrastuksen parissa. Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia haasteita.

- Hemppa ja kauden viimeisen viikon palkinnot...

- yllätyspaketti faneilta...

- hyvää kannattaa odottaa...