Töks, töks... Luhtasen nettiyhteys on 4-tien läheltä langattomana yhteytenä. Jotakin vikaa tuli yhteyksiin viime perjantaina. Nyt jos kuvia tarjoaisi blogiin, pitäis odottaessa keittää kahvit ja juodakin pari kupillista.

Viime päivät ovat menneet polttopuiden teossa. Aska tietenkin on ollut mukana sen, mitä on omilta kiireiltään joutanut. Kiinnostus Askalla on keskittynyt pääosin kasvimaan siemenpussien teksteihin. Niin tarkkaan pussit on luettu, että vasta kesä myöhemmin kertoo, mitä mihinkin kylvettiin.

Hempan kanssa pohditaan seuraavaa näyttelyä. Nyt olis ikää se 15kk, joten näyttelyllä on myös koepuolen kannalta enemmän merkitystä. Taidetaan mennä nuorten luokaan, vaikka junnuikääkin olis vielä muutama kuukausi jälellä.

Ensi viikolla on Erämessut Riihimäellä. Olen lupautunut Keski-Suomen Beaglekerhon kautta kahdeksi päiväksi töihin "beagleosastolle". Hemppaakin suunniteltiin alustavasti näytille, mutta työrupeaman muuttuminen kahdeksi päiväksi saattaa jättää Hempan kotimaisemiin tällä kertaa. Mielenkiintoiset messut on siis tulossa.