18.10 Ti: Hempalla kaksi ajoa. Ensimmäinen 25 min ja jänis liikennöidylle soratielle. Hemppa autoon ja uuteen paikkaan. Haku 25 min ja sen jälkeen Hempan tähän saakka pisin ajo. Ajo alkoi klo 12.15 ja loppui klo 17.00. Välissä oli Ultrapointin mukaan kaksi noin 14 min hukkaa ja kaksi 6 min hukkaa. Aijoaikaa kertyi siten noin neljä tuntia. Jänis teki mielenkiintoisia temppuja. Välillä tietä 10 metriä ja takaisin metsään. Välillä tietä 200-300 metriä. Metsässä hetkiä suoraan ja 50-100 metrin paluuperien jälkeen taas suora osuus. Aika hyvin Hemppa toimi. Hempan silmät vaativat illalla erikoishuuhtelua alueen risukoiden seurauksena, mutta siitäpä ne taas kuntoutuivat.

19.10 Ke: Askalla pitkä haku. Lyhyt ajo, joka loppui hieman erikoisesti. Uudessa paikassa taas hakua, mutta jänis jäi löytymättä. 

21.10 Pe: Hempan käytös hieman poikkeavaa aikaisempaan verrattuna. Liikkuminen metsässä poikkeuksellisen kovavauhtista ja laajalla alueella (Hemppa yleensäkin hakee isolla alueella). Erikoista oli todella tuo vauhti. Isännästä alkoi tuntua, että näinköhän tuolla vauhdilla tartutaan yöjälkeen ollenkaan. Klo 12.15 sitten yöjälki löytyi ja sitkeää hakua kesti lähes kaksi tuntia, kunnes jälki meni soratielle. Koska tietä oli jo aamupäivällä useita kertoja ajettu, katsottiin päivän urakat suoritetuksi.

Tavoite maanantaille: Hempalle olis hyvä saada jonkinlainen treeni. Jos vaikka pari tunnin ajoa, niin se riittäisi oikein hyvin. Sitten lepoa loppuviikko Kokemäen Lohkokisaa varten. 

Tavoite Askalle: Pari reissua tulevalle viikolle ja ajot liikkeelle.

Huolia: Ensi sunnuntain Lännen Lohkon valintakisa Kokemäellä huolettaa susien takia. Koemaastoja on  jo jouduttu siirtämään susihavaintojen johdosta. Viimeksi viime sunnuntaina kuuleman mukaan hirvikoira oli joutunut suden kanssa tekemisiin, mutta oli onneksi selvinnyt lääkärissä käynnillä ja tikeillä. Alueella lienee susilauma, jossa on emä, neljä pentua ja kaksi urosta. Hempan kisastartista päätös tehdään kisapaikalla, kunhan kuullaan järjestäjien tiedot sen hetkisestä tilanteesta. On selvää, että tietoista riskiä ei Hempan kanssa oteta, olkoonpa kysymys millaisesta karsintakisasta tahansa.