Hemppa onnistui öisestä lumisateesta huolimatta löytämään ajettavat Ylivieskan kokeessa tänään 10.12. Ensimmäisen haun venyminen koetteli isännän "hermoja", mutta löytyihän se viimein. Vaikeutta molempiin eriin tuli jänisten liikkumisesta edestakaisin samoja jälkiuria pitkin. Ajominuutteja kertyi erissä 91 ja 96 min. Pisteitä yhteensä tuli kokeessa 79,04p, joka on hyvä beaglein BEAJ-1 tulos. Kokeessa oli 12 koiraa, joista hemppa sai tunnustaa 4 suomenajokoiraa paremmakseen. Beagleista Hemppa oli 1/3. Tulokset tullevat rotujärjestön sivuille myöhemmin.

Päivä oli muutenkin mukava. Tuomarikaksikon kanssa metsästettiin välillä pystykorvilla lintuja ja ajettiin Huuhkajan beagleilla jäniksiä. Tärkeintä roolia näytteli kuitenkin Hemppa, joka ei millään olisi malttanut lopettaa ajoaan toisen erän päätyttyä. Parikymmentä ylimääräistä ajominuuttia takasivat isännälle valmiiksi sopivan "saunahien" illaksi.

Askalla oli eilen kaksi ajoa. Ajominuutteja kertyi noin 25 + 80. Hienoa oli muutama omatoiminen hukan selvittely. Intoa on kaverilla kyllä kovasti tehdä hommia metsässä. Virheet ovat tyypillisiä nuoren koiran virheitä joihtuen pääosin tuosta ylitsepursuavasta innosta ja ajoittaisesta aivan liian kovasta ajovauhdista.

Huomenna on Askan vuoro päästä jälleen metsään tapaamaan "kavereitaan"