Viime lauantai ei ollut Hempan paras päivä. Kuiva keli ja parisenttinen lumikerros eivät tällä kertaa tuottaneet huipputulosta. Kun ensimmäiseen erään vielä lisätään rikkoutunut tutkapanta, kaverin vanhemman tutkan pudottaminen maastoon ja Hempan kuusi joen ylitystä uimalla, oli muistoihin paljon kirjoitettavaa.
Sunnuntaina oli sitten isännällä onnistumisen elämyksiä, kun Ultrapontin pannasta irronnut elektroniikkayksikkö, kaverin tutka ja boonuksena vielä tippuneet silmälasit löytyivät.
Hienoa oli keskisuomalaiskoirien kolma kärkisijaa, joilla tuli paikat Ajovoittajaan. Myös Pohjanlohkosta tuli mukavia tietoja, kun Hempan veli Jeri voittaneena, serkun koira Pohjankartanon Pauha ja keskipohjalainen koira Astalan Sälli selvittivät tiensä Ajovoittajaan.
Kiitos kaikille Hempan suorituksista kyselleille! On hienoa havaita, kuinka moni seuraa Hempan "tarinaa" ja tapahtumiayes!!!

Lohkokisojen tulokset löytyvät Beaglejärjestön nettisivuilta. Onnea ja menestystä kaikille Ajovoittajaan päässeille koirille isäntineen ja muille hyviä harjoituksia kohti seuraavia haasteita!