Viime sunnuntain vastaisena yönä maa oli muuttunut valkoiseksi Äänekosken metsästysmaisemissa. Oli Hempan vuoro. Hempan liikkuminen oli kohtalaisen hyvää. Välillä tarkastettiin isännän sijainti. Aika odotetussa jänispaikassa Hempan haku näytti selkeästi hidastuvan ja muutaman minuutin haun jälkeen ajo alkoi. Metsässä ajo kulkee mukavasti. Haukkutiheyttä oli 60-70/min ja vauhtia 15-20km/h (tosta vois huoletta osan tiputtaa pois). Ajon aikana oli ongelmapaikkana aamun aikana useaan kertaan ajettu metsästysmajan tie. Hemppa ei meinannut millään uskoa, että jänis voisi kulkea tietä yli kilometrin matkan. Rengastaminen ja tien ympäristön tutkiminen oli kyllä tehokasta, joskin kyseisessä tapauksessa liian läheltä. Pienen avun jälkeen uusi ajo oli taas metsässä mallikasta. Ajoa kertyi kaikkiaan sellaiset 1,5h.

Isännän arvio Hempasta: Haku melko hyvä, metsästysinto hyvä, liikkuminen hyvä, haukku erittäin hyvä, ajotaito keskinkertainen, estetyöskentelyssä paljon parannettavaa. Ikää nyt 1v8kk, joten eihän kaikkea tarvi vielä osatakkaan.

Isännän itsearvio: Tervastulet syttyneet hyvin, nauttii luonnosta, elämän hyviä hetkiä, tyvestä puuhun Hempan ja Askan kehittymisessä

Olettettu Hempan arvio isännästä: Ruokaa lisää...

Nyt blogi poistuu ehkä muutamaksi päiväksi isännän myötä kohti beagleharrastuksen syvimpiä olemuksia. Vuorossa ovat Jyväskylän Kaikkien Rotujen koiranäyttely ja AJOVOITTAJA 2010 kilpailu 13.-14.11.2010. 

Jos joku lukijoista osaliistuu tapahtumiin, toivotamme Askan ja Hempan kanssa kaikille hyvää menestystä omissa suorituksissanne!