On aika palata "normaaliin päiväjärjestykseen".

Takana on viime torstaina klo 08.00 alkanut ja tänään maanantaina klo 14.30 päättynyt rupeama beagleharrastuksen syvimmän olemuksen syövereissä. Takana ovat Näyttely ja Ajovoittaja 2010.

Näyttelystä ensin:

Pääkehän rakentaminen toteututettiin jo vakiintuneen kaavan mukaisesti  torstaina ja purku maanantaina. Talkooporukkaa oli juuri riittävästi homman tyylikkääseen hoitamiseen. Beaglekehästä kantautui korviin mukava viesti, kun Askan sisar Maisa sai pentuluokassa Kunniapalkinnon=KP ja valittiin ROP-pennuksi. WAU.

Ajovoittajasta:

Olipa upea kokemus olla yhtenä tuomarina arvioimassa huippukoirien toimintaa. Molempina päivinä alueelta löytyi ajettavat kumpaankiin erään. Välillä oli hiki pinnassa ja välillä oli kylmä. Oli hienoa työskennellä kokeneen tuomarin, loistavan oppaan ja hienojen koiranohjaajien kanssa.

Toinen päärooleista oli "majoitusmestarin tehtävä". Vieraat olivat pääosin erittäin tyytyväisiä majapaikkoihin. Ainahan meissä ihmisisssä on joitakin, jotka varsinkin huonon päivän sattuessa eivät tyydy kai mihinkään. Näinhän se oli itselläkin, kun aikanaan erävaelluskisoissa kanto päänalusena elämä oli parasta, mutta parin viikon kuluttua työmatkalla hotellihuoneessa oli jos mitä vikaa.

Blogi-isäntä kiittää monia vanhoja ja uusia ystäviä viikonvaihteesta! Menkäämme kohti uusia hauskoja elämyksiä koiriemme ja harrastuksiemme parissa!

Nyt on kurkku kipeä, mutta huomenna on tavoitteena lähteä Pohjanmaalle Askan ja Hempan kanssa katsomaan jotakin kivaa...

Joitakin kuvia on kamerassa viikonvaihteesta, mutta kyseiset digikuvat eivät vielä ole kehittyneet tähän toimitukseen...