Hamitan Hemppa "Hemppa" on syntynyt 26.2.2009 Kuhmossa. Hemppa oppi nopeasti talon tavoille ja jopa päivälevot isännän kanssa luonnistivat melkein välittömästi paikan vaihdon jälkeen. Hemppa osoitti jo viime syksynä taipumuksia käyttöpuolelle. 18 kertaa löytyi jänis omatoimisesti. Ajot olivat lyhyitä "päräyksiä"  pisimmän ollessa reilu puoli tuntia. Intoa ja vauhtia oli enemmän kuin ymmärrystä. Hemppa on arvosteltu kahdessa näyttelyssä, joista tuloksina ovat JUN ERI2, VARASERT ja JUN EH 2.

Hempan perustiedot löydät koiranetistä.

HEMPPA 8 VIIKON IKÄISENÄ

Harringan Asynia "Aska" on syntynyt 26.2.2010, joten syntymäpäiviä Hempan kanssa voidaan jatkossa pitää samana päivänä. Molemmat saavat kuitenkin oman "kakun" synttäreillään. Aska on ollut nyt viikon verran perheessä ja tutustuminen Hemppaan, karkeakarvaiseen mäyrikseen Titoon ja uuteen kotiin on mennyt hyvin. Hemppa on hyväksynyt Askan kaverikseen ja meno on sen mukaista. Ajovuorot vaihtuvat pirtissä ja sen jälkeen lepo kelpaa koko porukalle. Ruokailussa kiinnostaa Askaa toisten koirien kupit melkein enemmän kuin oma. Liekö edelliseen osa syynä "kilpailutilanne" isossa sisarusparvessa kasvattajan luona.

Askan toinen omistaja veljeni Jukka asustelee Haapajärvellä. Pohjanmaan suuntaa on tarkoitus pitää jatkossa aktiivisesti molempien beaglein koulutusalueena.

Askan perustiedot löydät koiranetistä.

ASKA 6 VIIKON IKÄISENÄ