Isäntä osallistui koetoimitsijakoulutukseen ajokoe-osioon. Koulutus oli Oikarissa, tulevassa Ajovoittajakisan keskuspaikassa. Mukana oli 10 oppilasta ja kauimmainen oli Riihimäeltä monen tuntema "beaglekuru". Oppi oli hyvää ja kertasi myös tuomariasioita sopivasti.

Tänään oli sitten Keski-Suomen Beaglen Kesäpäivät. Uutena beagleihmisenä odotukset ovat tietenkin kovat, kun ruutia on ja vain sytytyslanka puuttuu. Jäin kaipaamaan suurempaa osallistujamäärää. Mukana tais olla ihan se ydin porukka, jossa meitä "noviiseja" pari, Matti ja minä. No hauskaa meillä oli ja Aska suoritti oman roolinsa hyvin. Askan rauhallinen esiintyminen kiehtoi porukkaa. Askasta paljastui uusi musikaalinen piirre. Hanurinsoitto sai Askan innostumaan "laulamaan". Soittaja kyllä tulkitsi asian toisella tavalla ja kappaleet jäivät kovin vähiin!

Veikko Lampinen piti hyvän esitelmän ajokoesääntöjen tämän vuoden teema-aiheista, joista keskustelu oli vilkasta. Veikon esityksen jälkeen voitiin katsella tekemääni kuvasarjaa koiristani ja  kerhon tapahtumista vuoden aikana.

Kesäpäivien kuvat ovat vielä kamerassa ja telkkarissa menee jalkapallo-ottelu, joten kuvia myöhemmin aiheesta, jos toisesta.