Hempalle tuli taas onnistuminen. Tällä kertaa oli kyseessä Keski-Pohjanmaan Beaglekerhon Mestaruuskoe 2011. Hemppa ajoi tähän saakka parhaan tuloksensa 88,75p, joka takoittaa jo neljättä 1-palkinnon arvoista tulosta tälle vuodelle. Hempasta leivottiin noilla pisteillä Keski-Pohjanmaan Beaglekerhon mestari 2011.

Tuntuu jo siltä, että Hemppa taitaa olla "huonojen kelien koira". Viime  talvena noin 60cm lunta, syyskuussa läpi yön kestänyt rankkasade Jämsän koealueella ja viime lauantaiaamun räntäsade myrskytuulinen toivat mm noita huippusuorituksia. Lauantain hyvä lopputulos tuli tietenkin Hempan kyvyillä, mutta iso merkitys oli loistavilla tuomareilla ja oppaalla. Tuomarit osasivat ja pystyivät kyseisessä maastossa sijoittumaan myrskytuulessa siten, että haukut saatiin kiitettävästi paperille. Asiantunteva opas osasi kuljettaa ryhmätuomaria hyvin tiet ja polut tuntevana aina sopivasti oikeaan paikkaan.

Hempan ajominuutit olivat 110/120min ja 112/120min.

Ehkä parasta antia oli Hempan estetyöskentely. Molempien erien jänikset kävivät useita kertoja sepelipintaisella tiellä. Oli hienoa seurata toisen tuomarin kanssa, kuinka jänis yritti tiellä "paluuperillään" ja tempuillaan saada Hempan ajon loppumaan. Eivät edes alueella liikuuneet kaksi "riisseliautoa" savuineen häirinneet hempan työskentelyä liikaa. Kokeen erikoisuutena oli se, että kun koeryhmä tuli toisen erän päätyttyä ajoneuvolla noin kilometrin päästä erän aloituspaikkaan, tuli jänis vielä 10 minuutin kuluttua katsomaan tuomareiden arvostelupapereiden täyttöä. Se oli toisen erän kymmenes kerta, kun jänis nähtiin.

Hempan kuva palkintoineen tulee myöhemmin, kunhan hankin "isomman kameran", on nimittäin niin iso toi kisan kiertopalkinto. Kokeen tulokset löytyvät rotujärjestön nettisivuilta, jonne pääset ton viereisen linkin kautta.