Onnittelut myös blogin kautta Hannulle ja Venlalle sekä Ilmarille ja Rekolle (Hempan isä) menestyksestä Kainuun PM-kokeessa. Toivottavasti Pohjanlohkon karsinta tuo molemmille myös jatkopaikan Ajovoittajaan.

Hemppa oli lauantaina Lestijärvellä kansainvälisessä kokeessa, josta kuitenkin ruotsalaisvieraat puuttuivat. Hempan ekä erä alkoi vauhdilla, mutta ajoa kesti vain 2 min. Ajo päättyi talon ison piharakennuksen alle ja edessä oli erän jatkaminen muualla. Lottopallo näytti pientä tietä ja sen ympäristöä. Hemppa hyväksyi alueen ja katosi välittömästi työmaalle. Hakua kesti noin tunnin ja paikalle saapunut "ylituomaridelekaatio" sai kuulla reippaan alun Hempan ajotaidosta. Ajo lähti tietenkin tuulen suuntaisesti ja se pisti palkintotuomariin ja isäntään vauhtia. Ajominuutteja kertyi erään 69min. Erä päättyi noin 3 km:n päähän lähtöpaikasta, joten hiki virtasi ennenkuin oltiin taas auton luona. Toisen erän jänistä Hemppa sitten haki todella sitkeästi, mutta ajoa ei vain tullut. Hemppa oli yöjäljellä kyllä varmaan lähes koko hauan ajan, mutta pitkällä iltapäivällä oltaessa eivät hajut tällä kertaa johtaneet riittävän nopeaan tulokseen.

Yllätys. Kuinka ollakaan, vaikeuksia oli myös muilla ja lopputuloksissa Hemppa olikin ykkönen,. Vaikka tulos jäikin tällä kertaa BEAJ3:een, toi päivä hienot hetket isännälle ja koeporukalle ja tietenkin Hempalle roimasti taas lisäkokemusta tulevien kisojen suuntaan.